„Als u onmiddellijk na de seksuele handeling het condoom hebt gevonden, gebruik dan de beschikbare noodinspectie van de instructies, of de verloskundige een gynaecoloog is, heeft een laboratorium aanbevolen "Hemotste" Ekaterina Borisova. – Probeer het medicijn niet te vervangen door gewone orale anticonceptie – hoewel ze aanstootgevende zwangerschap in de juiste dosis kunnen voorkomen, en de gezondheid van Kamagra zal niet goedkoop pijn doen, alleen een arts kan het berekenen. Het wordt aanbevolen dat de noodanticonceptie 72 uur na contact met onbeschermde is, maar het is beter om niet uit te stellen: de meest effectieve manier voor de eerste dag, elke volgende 2-4 uur verzwakt hun actie.

Als u geen ernstige nier- en leverfalen hebt, raadpleeg dan een arts voordat u https://geenerectie.com/huidige-benaderingen-van-de-behandeling-van-neurogene-erectiestoornissen/ noodcontact gebruikt, optioneel: de belangrijkste contra -indicatie voor deze medicijnen is zwangerschap, het is belangrijk om geen tijd te verliezen. Er moet aan worden herinnerd dat ze alleen effectief zijn in de fase van het recept van de cyclus, wat niet altijd mogelijk is om een ​​grondige berekening na 10-14 dagen te berekenen, absoluut na 10-14 dagen, zwangerschapstest en contact met ons opneemt met een gynaecoloog, als Het resultaat is positief „.

Vergeet niet dat noodcontacten u niet beschermen tegen infecties. Ze helpen alleen zwangerschap te voorkomen. Zelfs als je al lang bij je partner hebt gewoond en je het goed weet, moet je het onderzoek nog steeds in het laboratorium bestuderen. Zoals oude wijsheid zegt, vertrouwen, maar controleer.